Stort som småt

Tegnestuen har en bred portefølje, og vi er meget glade for, at mange af vores kunder har været med lige fra starten, heri blandt Danmarks Idrætsforbund, Mærsk, GN-Store Nord og Danske Bank. Endvidere hører en række pensionsselskaber, kommuner og offentlige styrelser til tegnestuens inderkreds.

I den nærmeste fremtid, tror vi på, at der vil være brug for professionel rådgivning indenfor 1-5 års syn, idet mange projekter er hastet igennem, hvor tiden og pengene har haft større vægt end det faglige og kvalitetsmæssige. Det er sandsynligt, at dette vil afspejle sig i byggeskader som kræver stor faglig indsigt – ikke kun teknisk men også juridisk i forhold til drift og vedligehold osv.

Vi tilbyder også rådgivning inden for private områder blandt andet i forbindelse med om- ny- og tilbygninger lige fra skitsestadiet til det færdige projekt.

Vi er stolte og glade over at være i byggebranchen. Vi forsøger hele tiden at holde os ajour og tegnestuens mål er, hele tiden at være på forkant med den teknologiske udvikling, det lovgivningsmæssige samt at være energi og miljørigtig.

 

immotella.jpg