Økonomi

Et vigtigt element, eller måske det vigtigste, er økonomien. Derfor er det af allerstørste vigtighed, at der lige fra et projekts opstart arbejdes ud fra en økonomisk ansvarlig linje.

Arkitekturen, kvaliteten og funktionaliteten skal være i højsædet, men økonomien skal prioriteres som en vigtig del i processen. Det er i alles interesse, at økonomien holder og at budgetterne ikke overskrides. Det er nemlig dette der skal skabe fundamentet for et ”bæredygtigt” samarbejde, ikke kun med det enkelte projekt, men også fremover i nye opgaver.

Tegnestuen er kendt for at holde budgetterne. At holde en stram økonomisk kurs, uden at det ødelægger kvaliteten og arkitekturen. Vi har evnet, at lige præcis det, er blevet én af vores referencer.

Vi har som tegnestue været så privilegerede flere gange at have været udtaget til Børsens Gazellevirksomhed. Det er vi glade for og stolte af.

Vi lægger stor vægt på et tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere, det vil sige bygherren, entreprenøren og de øvrige rådgivende parter. Vi tager tingene i opstartsfasen, idet det er vores erfaring, at starter man godt, så slutter man godt, hvilket bedst sker med en tæt dialog, ærlighed og troværdighed.

 

 aboretet2.jpg